Particulieren

Wat kan neurofeedback van TriviumLindenhof voor jou betekenen?

Neurofeedback is een laagdrempelige trainingsmethode die bijdraagt aan het vergroten van jouw mentale vitaliteit en je helpt om stappen te maken in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Neurofeedbacktraining Triviumlindenhof wordt gefaciliteerd onder professionele begeleiding aan iedereen die zijn mentale vitaliteit wil versterken en ontwikkelen ten behoeve van: Balans & ontspanning, Veerkracht & stressreductie en Persoonlijke ontwikkeling

Balans en ontspanning

We leven in een maatschappij waar er constant wat van ons gevraagd wordt, veranderingen snel gaan en de werkdruk hoog ligt. Wanneer we thuis komen van onze drukke baan, zijn we alweer bezig met de kinderen en het huishouden en is er soms nog maar weinig tijd voor onszelf. In ons privéleven zijn er nog weinig momenten van stilstaan en gewoon even niets doen. Neurofeedback helpt om beter en dieper te ontspannen en gewoon even niets te doen.

De training is een moment van ontspanning voor jou alleen. Door neurofeedback lukt het men om meer in het hier en nu te zijn. Vaak ervaren deelnemers dat zij ook in hun dagelijkse leven vaker bewust een moment van rust voor zichzelf nemen. De boog kan immers niet altijd gespannen staan.

Neurofeedback stimuleert dat het denken en voelen meer in balans komt . Deelnemers ervaren door de training meer grip op negatieve gedachten en gevoelens, waardoor positieve gedachten en gevoelens weer de overhand kunnen krijgen. Daarnaast heeft neurofeedback een positief effect op de slaap. Deelnemers ervaren dat zij sneller inslapen en een betere nachtrust hebben.

Veerkracht en stressreductie

Stress is geen onbekend fenomeen in de huidige tijd. Stress is heel nuttig, maar wanneer we teveel stress ervaren wordt het ongezond. Neurofeedback is een goede methode om gevoelens van stress te verminderen. Deelnemers voelen zich doorgaans meer ontspannen en maken zich minder druk. Ze kunnen zaken beter relativeren, ervaren minder snel stress en kunnen meer aan. Neurofeedback heeft een positief effect op de veerkracht: deelnemers ervaren dat ze sneller een situatie kunnen accepteren en sneller kunnen herstellen na een vervelende of stressvolle gebeurtenis. Dit zijn belangrijkere factoren in bijvoorbeeld de preventie en het herstel van burn-out.

Persoonlijke ontwikkeling

Neurofeedback heeft als effect dat men meer zelfinzicht krijgt, het cognitief functioneren wordt vergroot en men meer ruimte in het hoofd ervaart om weer toe te komen aan waar men écht goed in is.

Mensen ervaren met neurofeedback dat zij weer dichterbij zichzelf komen te staan en worden gestimuleerd in hun persoonlijke groei.

Door de stimulering van het zelfinzicht en het positieve effect op de eigenwaarde, krijgt men een realistischer beeld van eigen kwaliteiten en kunnen. Hierdoor lukt het men om talenten verder te ontwikkelen of zich te ontwikkelen op nieuwe gebieden. Denk bijvoorbeeld aan de keuze voor het maken voor een nieuwe baan of functie. Neurofeedback ondersteunt in het maken van keuzes en verhoogt de stressbestendigheid, waardoor zorgen of spanning rondom een loopbaankeuze minder bepalend worden.

Kosten

Neurofeedback – TriviumLindenhof wordt aangeboden in trajecten en losse trainingen.

Een trainingstraject bestaat uit een intake, 10 trainingen neurofeedback en een evaluatie, geheel onder begeleiding van professionele trainers.

Actie Tarieven

Kosten per training (1 uur) :  € 50
Kosten per traject (10 trainingen):  €450

Vrijblijvend contact opnemen

Actie Tarieven Particulieren

  • Incl. gratis intakegesprek
  • Incl. gratis kennismakingstraining
  • €50,-  (incl. btw) – Losse training
  • €450,- (incl. btw) – 10 trainingen