Loading...

Over ons

Neurofeedback – Triviumlindenhof bestaat uit een team van jonge, ondernemende, enthousiaste pioniers op het gebied van mentale vitaliteit.

In de huidige tijd van hoge werkdruk, presteren en drukke agenda’s is tijd maken voor jezelf, is ontspannen en mentaal in balans blijven een uitdaging. Daarnaast zien wij de behoefte bij mensen om veerkrachtig om te kunnen gaan met veranderingen en het beste uit zichzelf te halen.

Wij geloven dat iedereen kan groeien en ontwikkelen door mentale vitaliteit te versterken met behulp van innovatieve trainingstechnieken en professionele begeleiding!

Wat doen wij?

Vanuit TriviumLindenhof werken wij sinds een aantal jaar aan een vernieuwend concept op het gebied van mentale vitaliteit. Hierbij maken wij gebruik van neurofeedbacktraining van Neuroptimal®, een trainingsmethode die de hersens leert om optimaal te functioneren.

Deze veelbelovende hersentraining wordt door onze gecertificeerde neurofeedbacktrainers begeleid door middel van unieke trainingstrajecten.

Daarnaast doen wij onderzoek en resultaatmeting naar het effect van innovatieve trainingstechnieken zoals neurofeedbacktraining.

Wij hebben de ambitie om een uniek trainingsaanbod te ontwikkelen waarmee mensen een stap vooruit komen in hun persoonlijke groei en ontwikkeling.