Albert Einstein zei ooit “In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden.” Dit past helemaal in de trend van het ‘omdenken’ in deze tijd van verandering en ontwikkeling.

 

Wij houden ons bezig met de mentale vitaliteit van professionals. Hoe zorg je zo goed mogelijk voor jezelf om vervolgens anderen ook tot dienst te zijn? Een belangrijke factor hierin is dat je jezelf afvraagt of wat jij doet nu echt is wat je wilt doen. We komen regelmatig mensen tegen die met een loopbaanvraag rondlopen. Een positieve ontwikkeling want hoe mooi is het dat je wilt gaan handelen vanuit je kern, maar in de praktijk is dat soms een moeilijk proces. Want waar begin je als je erachter komt dat je iets anders wilt?

saar-borrel-pitch

Om neurofeedback meer bekendheid te geven en om als team verder te kijken dan de poorten van TriviumLindenhof bezoeken wij regelmatig netwerkborrels en netwerkevents. Dit zijn mooie plekken om ons te profileren, om te leren wat aan ons verhaal werkt en verbeterd kan worden en om ons te laten inspireren door anderen. Door middel van het netwerken hebben wij ons al meer op de kaart kunnen zetten, hebben we een pitch ontwikkeld waarmee we onze doelstellingen uit kunnen dragen en hebben we ons laten inspireren door diverse gasten en sprekers.

 

Netwerken, een manier om naar buiten te treden. Loopbaanvraagstukken gaan vaak over de inhoud of de vorm van het werk en of dit nog wel bij je pnetwerkenast. Hierbij kan naar buiten treden een begin van de oplossing zijn. Want wie weet kom je erachter dat mensen onder de indruk zijn van jouw verhaal. Wie weet ontdek je dat je jezelf veel krachtiger mag neerzetten dan hoe je dit altijd gewend was. Wie weet ontmoet je iemand die jou inspireert waardoor je een stapje dichterbij je kern komt.

 

Wij weten als geen ander dat het soms spannend kan zijn om te netwerken. Begin klein en praat eens met je sociale netwerk over je loopbaanvragen. Met je partner, je kinderen, vrienden en kennissen. Albert Einstein was niet op zijn hoofd gevallen. In de kern van moeilijkheden schuilen wel degelijk mogelijkheden!