Misschien heb je de sfeer wel eens mogen proeven…

De magie mogen voelen…

Het indrukwekkende geluid van een vol stadion mogen horen…

De grootsheid mogen aanschouwen…

Of je nu een voetbalfan bent of niet, Feyenoorder of niet, Rotterdammer of niet, de Kuip in Rotterdam is een indrukwekkende reus die je niet snel zal vergeten.
En wij hadden de eer om demo’s neurofeedbacktraining aan te bieden in dit mooie stadion.
En niet op de minste plek: de Business Unit, waar normaal de spelerscontracten worden getekend en champagne wordt gedronken, mochten we voor deze gelegenheid omtoveren tot neuro-ruimte. Een fantastische ervaring kunnen we je vertellen!

NeuroKuip

TriviumLindenhof gaf op 3 juni een groot feest voor haar medewerkers. ’s Avonds werd bijeengekomen met een hapje, drankje en goede live muziek. Overdag kon worden deelgenomen aan allerlei workshops als bootcamp, salsadansen, sushi maken, een lachworkshop en dus ook neurofeedback.

Een dag waarop de medewerker centraal stond. Als jeugdzorgwerker ben je je eigen instrument. Waar een timmerman zijn zagen en hamers heeft, heeft de jeugdzorgwerker zijn eigen kennis en persoon om zijn werk mee te doen.  Medewerkers in de zorg zijn continu bezig voor anderen te zorgen, maar wie zorgt er dan eigenlijk voor hen?

Kijk nu eens naar jezelf. Hoe goed zorg jij eigenlijk voor jezelf? Hoe goed luister jij naar je lijf en wat doe je om je lichaam en geest gezond te houden? Besteed je wel eens aandacht aan je mentale gezondheid, of ga je altijd maar door, ongeacht wat je voelt in je hoofd of lijf?
Doe jij de dingen omdat ze moeten of omdat je het wilt?  Zeg je wel eens ‘nee’ en kies je wel eens echt voor jezelf?

geenwoorden

Word je eens bewust van het belang van zorgen voor je eigen vitaliteit.

En durf eens voor jezelf te kiezen.  

Zet je woorden om in daden en durf jezelf belangrijk te maken.

Je zult zien hoe groot de winst zal zijn!

 

 

kuipmf