In november 2015 hebben we deelgenomen aan BOOST!, een vitaliteitsevent georganiseerd door TriviumLindenhof, waarbij diverse organisaties, bedrijven en zelfstandig ondernemers op een markt hun producten presenteerden en workshops gaven, allemaal in het kader van mentale en fysieke vitaliteit.

Ook wij hadden met neurofeedback een stand op de vitaliteitsmarkt . Zo kon men kennismaken met neurofeedback d.m.v. een demo van een kwartier. Een groot succes en een goede ervaring voor ons als team, maar ook een goede promotor van neurofeedback en onze overtuiging dat goed zorgen voor je eigen lijf en geest van groot belang is.

Naast het opdoen van ervaring en bekendheid hebben we hier ook veel collega’s uit het werkveld mogen ontmoeten. We vinden dit heel waardevol, samen zijn we immers sterker dan alleen. En komen klanten bij ons met een specifieke vraag, is een netwerk van collega’s met ieder hun eigen specialisme van grote waarde.

Hoe mooi is het, als je gebruik kunt maken van elkaars kwaliteiten en kennis?

Daarmee helpen we onszelf en de klant vooruit en zetten we onze collega’s in hun kracht.

Martin Seligman, grondlegger van de positieve psychologie noemt in zijn werk dat wanneer men meer gebruik maakt van zijn of haar kwaliteiten, we een gelukkiger en daarmee een vitaler mens worden.

We halen voldoening en welzijn uit de uitdaging die voortkomt uit het een beroep doen op de eigen talenten. Als we onze talenten uitoefenen, raakt ons leven doortrokken van authenticiteit.

Het versterken en gebruiken van je talenten maakt dat men diepere emotionele voldoening en een succesvoller leven ervaart. Simpel gezegd: als we meer gebruik kunnen maken van onze eigen talenten, maakt dat ons een gelukkiger mens. En, heeft onderzoek ons geleerd: gelukkige mensen zijn gezonder en leven langer.

Die BOOST van vitaliteit en geluk is wat wij met neurofeedbacktraining willen geven. Met aandacht, ontspanning, positiviteit en bewustzijn. Dus laten we allemaal wat meer gebruik maken van elkaars talenten, maar ook van die van onszelf. Geef jezelf en de ander eens een BOOST!

BOOST4